Spelers

Badminton houdt iedereen fit.

JEUGDBADMINTON

Voor de jeugd spannen we ons zeer hard in.

 

De jeugdbadmintontraining is gericht naar jeugdspelers en spelertjes die wat meer willen dan recreatief tegen een pluimpje te kloppen.

Iedereen is welkom die wil leren om goed te badmintonnen. Onze gedreven trainers zorgen voor een aangepaste begeleiding per leeftijdsgroep en niveau. De club biedt jeugdtraining aan voor 6 tot 18-jarigen.

 

Elke groep krijgt op de eigen maat trainingen van gediplomeerde jeugdtrainers.

 

Jeugd traint op:

  • Maandag 18u - 19u: 6 tot 13-jarigen
  • Dinsdag 17u55 - 18u55: 13 tot 18-jarigen

BENT U 55+

Dan is badminton zeker iets voor u, badminton houdt iedereen fit.

 

Ook voor 55 plussers is dit een ideale sport. Slaat u graag een shuttle of wilt u leren spelen?

 

Kom dan eens langs bij de Badmintonclub "De Lintse Pluimvreters". Het badminton spelen doen wij voor ons plezier en voor een gezond bezig zijn. Bewegen is nu eenmaal goed voor de spieren en gewrichten. Sporten is, mits er verder geen medisch bezwaar is, gezond voor de mens.

 

Gaat u naar de leeftijd van 55, of bent u 55 of ouder dan willen wij u, zowel dames als heren tegen een vriendelijke ledenbijdrage lekker laten bewegen. Sporten in groepsverband is gewoon erg leuk. Slaat u graag een shuttle, of wilt u het badminton leren spelen, kom dan eens bij ons langs, neem uw sportschoenen mee. Het seizoen loopt van 1 september t/m 30 juni.

 

Wenst u meer informatie neem dan contact op met René de Backer.

 

55 Plussers trainen op:

  • Woensdag: 9u - 11u

RECREANTEN

 

Een sportieve manier van plezier maken

 

Zowel beginners als gevorderden die op een aangename manier een paar setjes willen spelen, zijn welkom bij de recreanten van De Lintse Pluimvreters. Tijdens de recreantenuurtjes gaat het er zeer gezellig aan toe.

Geïnteresseerden die het zien zitten om eens een pluimpje te slaan, maar nog wat twijfelen voor ze lid willen worden, kunnen gerust tweemaal gratis proberen.

 

Recreanten trainen op:

  • Maandag: 19u - 21u
  • Woensdag: 20u30 - 22u30