Lintse Pluimverters

Badminton


smash, drop, win het spel
Badminton, het klinkt iedereen

bekend in de oren... 

 Bijna iedereen heeft al wel een keertje badminton gespeeld, al was het maar in de achtertuin of op het strand. Een pluimpje heen en weer slaan op het gazon of het strand kan best aangenaam zijn, maar het heeft verder in feite weinig of niets met het échte badminton te maken. 

Ervaring heeft ons geleerd dat vrijwel iedereen tussen 9 en 99 jaar een partijtje badminton kan spelen. Badminton heeft een aantal troeven die het voor iedereen een zeer interessante sport maakt: een geringe kwetsurenrisico, lage investeringskosten, speelbaar op elk spelniveau,... Zelfs de meest amateuristische recreatiespeler zal, eens een minimum aan basistechniek onder de knie te hebben, een "echte" wedstrijd kunnen en willen spelen.( zie toernooien )

Naast badminton worden in onze club ook allerlei andere activiteiten georganiseerd waar onze recreanten ook aan deelnemen, zoals een bowling, een bbq, een wandelzoektocht,... 

Geïnteresseerden die het zien zitten om eens een pluimpje te slaan, maar nog wat twijfelen voor ze lid willen worden, kunnen gerust tweemaal gratis proberen.